Despre mine

Îmi place natura, îmi plac culorile, îmi place viața cu bucuriile și surprizele ei, sunt intuitiva, sunt o visatoare, iubesc oamenii și îmi place sa caut acel “ceva” pe care, uneori, nici nu știm ca exista. Nu-mi plac secretele și urăsc violenta de orice natura.

Povestea cu handmade a început pur și simplu sau a venit de la sine. Nu a fost ușor, nu a fost nici greu, ci pur și simplu nu am renunțat. In viata am încercat suficient de multe încât sa-mi dau seama ca nimic nu era suficient de bun încât sa-mi deschidă și sa-mi intre la suflet pentru a găsi acea plăcere inocenta pe care ți-o da doar detașarea și implicarea totala. Cate ceva despre alta lume a mea in care am depus suflet, gasiti AICI.

Iubesc sa ma dedic făcând ce-mi place și atât. Uneori este atât de simplu! Mie mi-au trebuit multi ani sa-mi dau seama ce anume îmi place cu adevărat. Avem atât de multe de învățat despre noi! Hmm! Ma las în libertatea sufletului…Va doresc sa va regăsiți bucuria si inocenta sufletului in toate visele la care aspirati si oriunde credeti ca le-ati abandonat.

Constanta Furdui

E o arta sa traiesti frumos.

Constanta Furdui

Artist

Furdui Constanta